OVER ONS

Schoen- en slotenmakerij Danick is gevestigd in Ronse.
Met jarenlange ervaring in het vak, bieden wij een uitgebreid scala aan diensten aan op het gebied van schoen- en slotenmakerij.

Als het gaat om schoenreparaties, kunt u bij Danick rekenen op vakmanschap en kwaliteit. Wij gaan met veel zorg te werk om uw favoriete paar schoenen nieuw leven in te blazen. Of het nu gaat om het vervangen van kapotte zolen, het repareren van losse stiksels, het inzetten van nieuwe hakken of het oprekken van uw schoenen voor meer comfort, wij staan klaar om aan al uw wensen te voldoen.

Wij bieden ook professionele slotenmakersdiensten aan. We zijn gespecialiseerd in het openen, repareren en vervangen van verschillende soorten sloten en zorgen ervoor dat uw eigendommen veilig blijven.

Bovendien kunnen klanten bij Danick ook terecht voor het dupliceren van sleutels. Met geavanceerde apparatuur en technieken kunnen wij sleutels dupliceren van verschillende merken en modellen in een mum van tijd.

Naast schoenen, sloten en sleutels kan u bij ons ook terecht voor trofeeën, brandkasten, graveringen, lederwaren, onderhoudsproducten, enz...

Wij gaan voor een klantgerichte aanpak. We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat elke klant tevreden is met onze diensten. We luisteren naar uw wensen, geven advies op maat en streven naar een snelle en betrouwbare service.

Neem gerust een kijkje op onze website of kom langs in onze winkel.
OPENINGSUREN

Maandag: Gesloten
Dinsdag: 8u30 – 12u15 & 13u30-18u00
Woensdag: 8u30 – 12u15 & 13u30-18u00
Donderdag: 8u30 – 12u15 & 13u30-18u00
Vrijdag: 8u30 – 12u15 & 13u30-18u00
Zaterdag: 8u30 – 12u
Zondag: Gesloten