Trofeeën

Danick Trofeeën biedt u ruime keuze in trofeëen in alle maten, grootte’s, vormen en kleuren. Of het nu een prijsbeker is voor de winnaar van een competitie of een trofee voor verdienste, of het nu een teken van erkentelijkheid is of van bewezen diensten, voor elke uitreiking bestaat er een passende herinnering.

Zowel particulieren, sportvereningingen, bedrijven als hobbygroepen zullen bij ons, in het assortiment, hun gading vinden.

Naast de traditionele bekers hebben we ook verschillende schalen en trofeëen met verschillende afbeeldingen.
Voor vele activiteiten en sporten bestaan trofeëen met overeenkomstige tekeningen of sculpturen. De uitreiking van de trofee kan er alleen maar persoonlijker en specialer door worden.

Zoekt uw vereniging nog een passend aanbod in trofeeen, dan kunnen wij u zeker verder helpen. Wij bezitten een uitgebreid assortiment voor de vele sporten en activiteiten. Ons aanbod wordt elk jaar groter en gediversifeerder. Onze prijzen blijven scherp!

Bovendien hebben we een eigen gravure-dienst om de door u gewenste tekst correct aan te brengen op de verschillende, uit diverse materialen bestaande, platen.

Voor elk wat wils! We hebben in verschillende types en soorten. Aan u de keuze.

Kom gerust eens langs bij ons in de winkel!

catalogus 1    catalogus 2

Schoenmakerij Danick

Schoenmakerij

Slotenmakerij Danick

Slotenmakerij

Autoplaten Danick Ronse

Autoplaten

Veiligheidsdeuren Danick

Veiligheidsdeuren

Graveringen Danick

Graveringen

Brandkasten Danick Ronse

Brandkasten

Stempels Danick Ronse

Stempels

Afstandsbedieningen Danick Ronse

Afstandsbedieningen

Autosleutels Danick Ronse

Autosleutels

Contacteer ons