Corona-update

Bestellingen:

Bestellingen kan je steeds mailen naar: info@danick.be. Deze kunnen dan worden afgehaald tijdens het contactmoment.

Coronaproof contactmoment:

Wij zijn van dinsdag tot vrijdag aanwezig in de winkel van 10u tot 12u voor:

  • Afhalen en binnenbrengen van herstellingswerken
  • Dupliceren van sleutels en autoplaten
  • Afhalen van uw bestellingen

Diensten:

Dépannages of plaatsen van sloten kunnen nog steeds verder verlopen op afspraak. Hiervoor kan je terecht per mail of telefoon:

0475/829923 – 055/305613

info@danick.be

 

Commandes:

Les commandes peuvent toujours être envoyées par mail à l’adresse suivante : info@danick.be. Ceux-ci peuvent ensuite être récupérés au moment du contact.

Moment de contact coronaproof:

Nous sommes présents dans le magasin de mardi jusqu’a vendredi de 10h à 12h pour :

  • Collection et dépose des chaussures
  • Duplication des clés et des plaques d’immatriculation
  • Récupérer vos commandes

Services :

 Les dépannages de serrures peuvent toujours se faire sur rendez-vous. Pour cela, vous pouvez nous contacter par mail ou par téléphone :

 0475/829923 – 055/305613
info@danick.be

Soyez prudent et prenez soin de vous!

Danick, Ann & Glenn

Slotenmakerij

Danick Slotenmakerij is een betrouwbare specialist voor het maken en herstellen van sloten. Daarbij is veiligheid geen loos begrip en ook onze zorg.

Onze grootste troef is het feit dat alles door onszelf gebeurt. Sinds 1 augustus 2015 hebben we een volautomatische PROTECH machine, deze zorgt ervoor dat we nog beter aan de eisen van onze klanten kunnen voldoen!

Voor het herstellen van sloten hebben wij alles bij de hand. Wij maken onze sluitplannen zelf. Op die manier kunnen we alles zelf nagaan wanneer u problemen hebt en indien nodig kunnen we de correcte herstelling uitvoeren.

Wij zijn lid van de Vlaamse Slotenmakers Unie. Daarnaast zijn we een erkend S3 plaatser. Dit label garandeert u vakmanschap, technische kennis en een wegwijs in de wettelijke formaliteiten aangaande de bescherming tegen inbraak.

Diefstal en inbraak gebeurt nog steeds frequent in België en is één van de faktoren voor een toenemend onveiligheidsgevoel. Iedereen die reeds slachtoffer is geweest zal het beamen: er is niet alleen de materiële schade, maar het psychologische effect van een inbraak is niet te onderschatten.

Jaar na jaar neemt de vraag naar kwalitatieve beschermingsproducten toe. Niet alle producten zullen u echter afdoende beschermen. Vraag daarom raad aan ons als specialist in de slotenmakerij. Wij garanderen vakmanschap, technische kennis en een wegwijs in de wettelijke formaliteiten aangaande de bescherming tegen inbraak, conform het S3-label.

U kan bij ons terecht voor goede veiligheidscilinders en sluitplannen. Kom ook eens met ons praten indien u meer wenst te weten te komen in verband met codeslotenen het beveiligen van ramen en deuren. Ook voor het plaatsen van veiligheidsdeuren kan u bij ons terecht. Wij geven u graag betrouwbaar advies.

Het unieke sluitplan-systeem met keersleutel van EVVA is een goed voorbeeld van die hogere kwaliteit. Dit sluitsysteem met sleutel garandeert u een uniek profielen en biedt volgende voordelen:

  • Een goede beveiliging tegen uitboren van het slot.
  • Een goede beveiliging tegen aftasten.
  • Een goede beveiliging tegen afbreken.
  • Bescherming tegen namaaksleutels.

Kom gerust eens langs bij ons in de winkel!

Schoenmakerij Danick

Schoenmakerij

Autoplaten Danick Ronse

Autoplaten

Veiligheidsdeuren Danick

Veiligheidsdeuren

Trofeeën Danick

Trofeeën

Graveringen Danick

Graveringen

Brandkasten Danick Ronse

Brandkasten

Stempels Danick Ronse

Stempels

Afstandsbedieningen Danick Ronse

Afstandsbedieningen

Autosleutels Danick Ronse

Autosleutels

Contacteer ons